Sice máme zimu za dveřmi a pomalu se chystáme na vánoční svátky, ale my jsme se u nás v předváděcí pekárně pokusili vrátit zpět k příjemným letním chuťovým zážitkům.

Náš hlavní technolog Ing. Martin Hanus se zástupci firmy Zeelandia spol. s r. o. společně testovali výrobu středomořského pečiva na našem nejmodernějším technologickém zařízeni. Posuďte sami, jak se jim to podařilo! Škoda, že necítíte tu vůni, co se linula z pece DEBAG a nemůžete si vychutnat tu autentickou chuť.

Pokud i Vy máte zájem přinést Vašim zákazníkům tento chuťový zážitek, obraťte se na nás a my Vám rádi pomůžeme jak s technologií, tak s recepturou.

 

 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *