V pekařském oboru se nyní stále častěji řeší žhavé a moderní téma SNACKOVÉ PEČIVO, proto jsme zorganizovali ve spolupráci s firmou IREKS ENZYMA s.r.o. seminář na toto téma. Potěšil nás zájem našich zákazníků zúčastnit se této akce a tímto děkujeme všem za příjemně strávený den.

Na začátku této akce proběhlo školení ohledně strojů a technologií, které je možné na přípravu snacků využít. Představili jsme stroje vhodné pro tento typ výrobků, kopisťový hnětač DOMINO, šupinkovač ledu FUNK, děličku těsta VITELLA, bagetovací stroj FERNETO, recepturní navažování NETTO, stopkynárnu IRTECH a pece DEBAG.

Obchodní manažer firmy IREKS ENZYMA s.r.o. informoval účastníky o historii a současném postavení firmy na českém a zahraničním trhu. Blíže představil použité směsi obsažné ve snackovém pečivu, které připravil a upekl náš technolog Ing. Martin Hanus za asistence technologů partnerské firmy.

Celý den probíhaly v předváděcí pekárně firmy TEN ART praktické ukázky výroby pečiva a jeho dohotovení do finální podoby vhodné k prodeji na pekařských prodejnách. Ing. Martin Hanus předvedl jak pekařské, tak i kulinářské umění a polechtal chuťové pohárky všech. Pokud Vás zajímá, jak celý seminář probíhal, připravili jsme pro Vás malý sestřih celé akce.

text: kfa®

 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.