Unikátní patentovaný hnětač typu HYDRA ale s nerotační díží

 

  • koncept hnětače KRYOS vychází z hnětače typu HYDRA – míchání zajišťují dva míchací nástroje, které se proti sobě pohybují rotačním pohybem
  • díže se neotáčí a má oválný tvar
  • díže může být dvouplášťová s chladící kapalinou v uzavřeném okruhu, která zabraňuje zahřívání těsta během míchání
  • hermetický horní kryt díže umožňuje míchání ve vakuu nebo přetlaku
  • provedení – pojízdná díže, spodní vyprazdňování, karusel nebo robot
  • high speed míchání ve vakuu je ideální např. pro toastový chléb nebo bagety, střída je velmi elastická a má malé a velmi rovnoměrné póry
  • velmi malé zahřívání těsta během míchání

 

 

 

 

 

text: Ing. Petr Gjašik

Kryos

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.