LINKA NA ČESKÉ HOUSKY, KAISERKY, ROHLÍKY A DALŠÍ RAŽENÉ TVARY, Linka FORTUNA, Linka na běžné pečivo

Kapacita linky:
6 000 ks/hod – kaiserky a ražené tvary
4 800 ks/hod – české housky a minibagety
3 600 ks/hod – rohlíky, pizza, placky

 Složení:
kontinuální dělící stroj FORTUNA KM5
předkynárna s razící stanicí FORTUNA
rozvalovací a svinovací stroj FORTUNA
stroj na vlažení a posyp FORTUNA

KONTINUÁLNÍ DĚLÍCÍ STROJ FORTUNA KM5
  • 3, 4 a 5 řad
  • Váhový rozsah 40 – 110 gr
  • Směr práce zprava doleva
  • Robustní průmyslová kontinuální dělička se zakružováním klonků
  • Celé krytování stroje z nerezu
  • Vnitřní části násypky potažené teflonem
  • Násypka s kapacitou 25 kg těsta je vybavena SYSTÉMEM MOUČÍCÍCH A PŘEDDĚLOVACÍCH VÁLCŮ, díky kterým je možné zpracovat volná a vícezrnná těsta i s přídavkem kvasu
  • Žádný stres – předdělené těsto je velmi jemně vtlačeno do dělících komor, kde je následně i zakrouženo do kuliček
  • Dělení a skulování řízeno třemi nastaveními: váha – rychlost zakružování – VELIKOST PROSTORU PŘI ZAKRUŽOVÁNÍ (← běžné konkurenční děličky nemají)
  • MAZÁNÍ KOMOR DĚLÍCÍHO VÁLCE PŘES FILCE NASÁKNUTÉ OLEJEM – těsto se nelepí a dobře vypadává
  • Řízena počítačem Siemens S 7 s komunikací v českém jazyce
  • Hmotnost 750 Kg
  • Příkon motoru cca 1,45 kW
  • Dělička se velmi snadno a rychle čistí
  • VYBAVENA MOUČÍCÍM ZAŘÍZENÍM NA VÝSTUPU
  • VYBAVENA ZAŘÍZENÍM NA OTÁČENÍ KLONKŮ NA PÁSU
PŘEDKYNÁRNA S RAŽENÍM ČESKÝCH HOUSEK A KAISEREK
  • max hodinová kapacita cca 7500 ks/hod
  • předkynutí cca 9 minut
  • klimatizace
  • zaručena hygiena – sušák vaniček + bio lampy na odstranění bakterií a plísní
  • zvlhčování vzduchu pomocí vyvíječe páry
  • kompletní automatické ovládání (díky počítačovému řízení předkynárny je samozřejmostí počitadlo klonků i automatické nastavení vlhkosti)
  • speciální večkovač pro přizpůsobení klonku na tvar české housky a mini bagety
  • revolverová razící hlava s možností razit české housky a kaiserky
  • klonek jde dle správných technologických postupů do večkovače po 4 minutách kynutí
  • „koblihový“ výstupní dopravník na dopravu klonků mimo linku na začátku kynárny
  • „bagetový“ výstupní dopravník na dopravu klonků mimo linku na konci kynárny
  • automatické odkládání na plechy 580 x 980 mm – počet řad nastavitelný, jiné rozměry plechů jsou možné
  • váha 2 500 kg, příkon 11 kW
  • váhový rozsah 40 – 110 gr.
  • směr práce z prava doleva
  • konstrukce stroje z robustní oceli
  • celé krytování stroje z nerezu
  • snadné čištění
ROZVALOVACÍ A SVINOVACÍ STROJ
  • soustava rozvalovacích válců pro tvarování rohlíků, pizzy, placek, koláčů atd.
  • horní a dolní svinovací pásy na rohlíky, kornspitzy, bagety atd
  • nezávislý pohon a regulace rychlosti pomocí frekvenčního měniče

STROJ NA VLAŽENÍ A POSYP

  • pohyblivé trysky řízené fotobuňkami pro vlažení pečiva vodou
  • zařízení pro posyp sezamem, mákem a dalšími produkty s regulovatelnou intenzitou sypání, včetně třech zásobníků (nádob) na posypový materiál

Rok výroby: 2007

V případě zájmu nás kontaktujte na e-mailovou adresu petr.gjasik@tenart.cz.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *